Beoordelingen van Ohayo Poké & Sushi Breda

Recente recensies van Ohayo Poké & Sushi Breda

5 sterren na 130 reviews

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld.. Was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar :)

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gekozen voor: poke bowl, eigen samenstelling. Zeer tevreden over de kwaliteit. Hoeveelheid is meer dan genoeg.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Was weer volop genieten en zeer snelle bezorging!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en altijd lekker eten

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had voor 17.15 besteld. Werd bezorgtijd 17.40 was geen probleem. Werd uiteindelijk pas 18.30. Niet zoals beloofd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon Heerlijk, goed en goede prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorging was een half uur na de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

18.07 besteltijd, 19.10u verwachte bezorging. Uiteindelijk om 19.55 kwam de bezorger. Ik heb ook twee keer gebeld hierover. Verder nooit problemen gehad maar ik vond het dit keer wel erg laat en ik een afspraak moeten verzetten door het late bezorgen.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super en snelle bezorging :)

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut wederom top! Vers, smaakvol en goedgevuld. Tevens keurig op tijd net als vorige keer. Voor ons de nieuwe sushi / poke bowl favoriet.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers gemaakt en snelle bezorging

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! En een snelle levering :)

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buitengewoon goede Sushi, heerlijk en heel vers. Hier gaan we zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de Ohayo de luxe box. Op geen uitzondering na waren alle rolls heerlijk van smaak en structuur.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ontzettend lekker! En met speciale dank aan onze bezorger David, ik heb nog nooit zo’n nette bezorger gehad!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed, lekker en uitstekende service

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious freshly prepared food and speedy delivery definitely worth the price!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk genieten😍

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heerlijk!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi uit Breda die ik tot nu toe heb geproefd. Juiste temperatuur en 'malsheid'. Aanrader!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Verser kan niet. Wat een heerlijke sushi. Bedankt en ongetwijfeld tot de volgende bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer perfect en de bezorger was zelfs sneller dan de aangegeven tijd. Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi uit Breda en omgeving

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushibowls. Blijven terugkomen!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, bezorgen mooi op tijd. Veel keuze. Weinig op aan te merken, behalve dat het niet goedkoop is.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Genoten van de pokebowls. Voor mij nog altijd de lekkerste die er bestaan.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit, goed verzorgd en snel bezorgd

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een geweldig goede sushi! top kwaliteit voor een goede prijs en zeer vriendelijke bediening!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord HEERLIJK 😀

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!! Top en wat een aardig personeel, complimenten hoor

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat heb ik toch weer extreem genoten van een super lekkere pokebowl! Vers en goed gevuld. Die kun je alleen maar hier bestellen. Dit blijft mijn favoriete pokebowl adres! Als ik er nog een ster voor de kwaliteit bij zou kunnen geven, had ik het gedaan. En ik kreeg ook nog een zoete verwennerij toe. Dank je wel Ohayo!!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en snelle bezorging

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten! Toen de bezorger het adres niet goed kon vinden werd contact opgenomen, en nog geen 5 minuten later werd het bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Beste sushi tent van Breda

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorger maar de bezorgtijden was gewoon te lang. Sommige producten waren erg lekker en andere producten zoals de sesamballetjes en de Siu Mai waren gewoon slecht en leken een dag van tevoren bereid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke service en heel lekkere sushi. Daar word ik blij van!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak erg lekker. Een paar keer rijst gehad die niet helemaal gaar was. Dat was jammer.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al 2x iets besteld en al 2x heel erg tevreden! Snelle levering, vers en erg smaakvol! Volgende keer de pokebowl hier ook maar eens proberen 🙏🏽

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Bezorging vriendelijk en op tijd.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten, heerlijke sushi met de truffelcrunch topping; Superlekker!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas wat minder dan de 1e keer, leek niet echt vers. 1,5 week geleden voor het eerst besteld toen heerlijk gegeten en goede service van een hele aardige man! Deze keer snel bezorgd maar kwaliteit minder.. hopelijk de volgende keer weer net zoals de 1e keer! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel en weer heerlijk; precies op temperatuur!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Bezorger was op tijd, en super vriendelijk ondanks de sneeuw!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld. Sushi bezorgd op gevraagde tijdstip en kwaliteit erg goed!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is niet de eerste keer dat we hier bestellen. Ze leveren heerlijke poke bowls en snelle bezorging. Als extraatje zat er nog een schaaltje fruit bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Bezorging binnen 30min op een zondag, top👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo blij dat ik dit pareltje in Breda ben tegengekomen. Ik ben vaste klant en de sushi is altijd vers en heerlijk! Daar kan geen sushipoint of sumo tegenop

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!! Zullen hier zeker vaker gaan bestellen.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

TOP TOP TOP!!!!!!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, de surf & turf sushi roll is onze favoriet en de gyoza is ook een aanrader. De bezorging is altijd prima op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waar kan ik zien hoeveel punten ik heb?

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Heerlijke sushi, verse ingrediënten. Optijd en vriendelijk bezorgd. Absoluut voor herhaling vatbaar.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pokebowls!! Altijd vers en goed gevuld. Snelle bezorging.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi en pokebowls van Breda!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We werden netjes gebeld dat ze wat later met de bestelling zouden zijn. Dat op een zaterdag én een vakantie waar iedereen thuis zit. Ze boden ons een drankje aan voor het ongemak. Uiteindelijk waren ze een kwartiertje later. Naast dat ik dit de lekkerste sushi en pokebowls van Breda vind, vind ik de service heel netjes. Zelfs in tijden dat ze overspoeld worden met bestellingen. Zeer gewaardeerd!!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pokebowls die er zijn! Goed gevuld en verse ingrediënten. Snelle en vriendelijke bezorging. Ik blijf hier bestellen. Yummy!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker en super vers! Volgende keer alstublieft stokjes Bij doen Waren jullie vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijke pokebowls! En ook nog een lekker bakje fruit toe. Super bedankt! Bezorging is keurig en altijd vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit teleurgesteld, de beste sushi en poke bowls!!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi optijd geleverd. En de sushi was heeerlijk.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Pokebowls zijn altijd erg lekker, ik bestel daarom het liefst bij ohayo. Helaas heb ik meerdere keren een incomplete bestelling. ( de afgelopen 2x) en vandaag weer. Zo jammer! Afgelopen 2x nagebeld en het was netjes opgelost, maar dit keer echt geen zin in gehad om weer te moeten nabellen. Jammer ohayo, check de bestelling aub goed voor de volgende keer.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer super lekker gegeten

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse sushi! Beste waar ik ooit heb besteld in Breda. Snelle bezorging en ze houden je goed op de hoogte van de bestelstatus!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pokebowls bestel je hier. Vers en goed gevuld. Super service. Vriendelijke bezorging. Dikke 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en poke bowls! Alles lekker vers! Een aanrader!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekker, super vers en bezorgd op gewenste tijd. Snel weer!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste keer ooit, zo vers. Complimenten aan de chef.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had nkg nooit poke bowl gegeten, maar is echt een beleving. Lekkerder dan gewoon sushi. Aanrader!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker! Beste in Breda. Sojasaus was te weinig bij zo'n grote bestelling, maar gelukkig had ik zelf nog een flesje

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowls waren opnieuw overheerlijk! Goed gevuld en super vers. Vriendelijke bezorging! Absolute aanrader.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en enorm lekkere poke bowls. Alles lekker vers! Een aanrader!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

On line bestelling was op tijd klaar en vers gemaakt. Smaakte daardoor uitstekend

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk netje optijd klaar Aardige mensen Waar voor je geld Ik ga zeker terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke, flink gevulde en keurig verzorgde pokebowls. Bestel ze regelmatig. Zeker een aanrader! Ook de bezorging is zeer vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd SUPER!!!!!!!!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowls waren heerlijk, vers en goed gevuld. Bestel hier regelmatig en blijf hier ook bestellen. De lekkerste pokebowls in town!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was iets niet goed gegaan met de bestelling via internet. Ze belde om te checken en corrigeerde dit. Top service.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging lekker snel. Poke bowls waren gewoon goed, niet bijzonder.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowl. Goede verhouding van toppings en rijst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Breda. Die truffle crunch 😍

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer een geweldig lekkere maaltijd, alleen ontbraken deze keer de lenteuitjes die we wel besteld hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse poke bowls gehaald. Was top smaakte goed. We gaan hier zeker vaker bestellen

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke grote poke bowl goed gevuld met verse producten en snel bezorgd

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker en heel snel. Daarnaast ook super vriendelijk personeel!!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We komen hier al meerdere keren terug. Erg goede sushi en nog betere poké bowl. Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Poke en Sushi. Bezorging super op tijd. Mooie prijs kwaliteit verhouding

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en netjes bezorgd op tijd

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best shusi in town!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanwinst voor alle sushi liefhebbers!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige goedlachse bezorger, netjes op tijd. Verse en heerlijke sushi.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snelle service, rijk gevulde poke bowl en mooi opgemaakt en dat alles voor €10,50

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl besteld en was heeeeerlijk! Ga ik zeker vaker doen! Lekkerrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de sushi lekker maar voor €50 en centen is dat terecht. Mijn vriendin vond de pokebowl wat flauwtjes.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat een heerlijkheid weer, zo ontzettend vers. Jullie hebben er een fan bij. Super lieve bezorger ook, complimenten.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker gegeten, hebben afgehaald en het stond al keurig op tijd klaar. Heel goed, gaan we zeker vaker doen!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Dit was de lekkerste poké bowl die ik ooit gegeten heb!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In zeer korte tijd al 4 x besteld. Wij bestellen wekelijks sushi, normaliter was dat bij sumo oriental of sushipoint. De vis is iedere keer echt vers, net zoals bij sushipoint, sumo oriental wisselend. Ook voldoende keus bij Ohayo en veel smaak. Vriendelijke bezorging en houden rekening met allergie. Gisteren zelfs een attentie ivm verjaardag. Super! Onze nummer 1 momenteel!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gisteren een poke bowl besteld met crispy chicken zowel als extra garnaal erin,en ook ebi tempura sushi. Ik ben heel wat gewend maar moet zeggen dat dit echt kwaliteit is en misschien wel een van de beste poke bowls en sushi die ik ooit heb gegeten was eigenlijk heel verbaasd! Beter als kahuna of ume poke bowl in Breda zonder twijfel! Alleen te weinig crispy chicken en garnaal in de poke bowl dat was het enigste minpuntje maar ik ga hier zeker veel vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Heerlijk gegeten, snelle bezorging. Beste uit Breda

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was vers en super lekker! Enige minpuntje was dat 1 klein flesje sojasaus bij 40 stuks net wat te weinig was..

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowls en sushi. Goede levering.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en precies op tijd!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Poke, keurige bezorging en op de afgesproken tijd.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met stip op 1. Beste sushi van breda

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowl besteld. Easy peasy samenstellen op de website. Bezorging super snel! Dat doen we nog wel eens keer!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi en snel bezorgd. Niet veel smaak aan echter. Sommige zelfs waterig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Onwijs lekkere sushi! Echt een dikke aanrader !!🤩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Verse eten en smaakvol. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Erg van genoten, aanrader!