Bewertungen von Ohayo Poké & Sushi Breda

Neue Beurteilungen

5.0
TJ
2 Oktober 2022

De gunkans zijn master! Nigiris heerlijk. De salmon rolls waren ook heerlijk maar voor de bijbetaalde masago had ik iets meer masago verwacht. De bezorging was prima op tijd en vriendelijk zoals altijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marek
30 September 2022
Mae
29 September 2022
Marek
29 September 2022
Ans Wijngaards
27 September 2022

We hebben heerlijk gegeten, lekkere verse, smaakvolle producten. De bezorging was te laat, maar dat werd gecompenseerd met een dessert.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fem
25 September 2022

Grote sushi box besteld, gevraagd of de sashimi vervangen kon worden door een andere rol. En dit was gedaan. Ontzettend fijne, snelle en goede service. Altijd lekker eten, netjes op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jordi
24 September 2022
Lin
24 September 2022

1,5 uur na bestelling pas ontvangen. Toen ik het had ontvangen viel de tempura sushi niet lekker en had hele avond/ nacht buikpijn.

TJ
20 September 2022

Gunkans waren overheerlijk! Zou er zo nog een stuk of 4 op kunnen. Ook de nigiris zalm lekker en groot. Pokebowl goed gevuld en vers. De temaki vond ik iets minder, maar dat heeft de andere sushi goed gemaakt.

Cristian
18 September 2022
Nicole
16 September 2022

Beste sushi in Breda!

roby
14 September 2022

heerlijk eten snel geleverd

Marek
14 September 2022

Excellent!

Marek
12 September 2022

The best temaki in Breda

M
12 September 2022

Het eten is smakelijk en lekker alleen de bezorging liet wel lang op zich wachten, 1 uur en 25 minuten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ray
12 September 2022

Altijd lekker...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Koevoets
11 September 2022

Jammer dat uk mijn kortingscode niet kon indienen!

M
11 September 2022
Petra
8 September 2022

Heerlijke pokebowl!

Jasper Blom
7 September 2022
AvH
5 September 2022

Het was deze keer nog lekkerder! Bedankt.

Jurgen
5 September 2022

Het was weer top.

Twan
4 September 2022

Best sushi in town!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ernie
4 September 2022
Harry
4 September 2022

Was 20 minutengesprek laat vanwege drukte. Tip is om dan dit ook te laten weten dat het later komt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kessel
4 September 2022

Veel rijst weinig ingrediënten.

Sanne
4 September 2022

Super vers, goed op smaak en stipt op tijd

M
3 September 2022

Gewoon goede sushi. Er ontbrak iets in de bestelling maar dat is snel en netjes opgelost met een gratis drankje erbij đŸ‘đŸ»

Anoniem
31 August 2022
Michelle
28 August 2022
Seweryn
28 August 2022
Miranda Geelen
26 August 2022

Superlekker en net iets origineler dan de standaard sushi. Aanrader!

Joris
24 August 2022
Nancy
23 August 2022
Heleen
23 August 2022

Heeerlijk

Ton
22 August 2022

Eerder bezorgd dan ik had gedacht. Prima en het was echt lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ilona
20 August 2022

Heerlijk gegeten

Nicole Verstegen
18 August 2022

Als je hier sushi eet dan is het.' Of een juweeltje over je tong piest '

Pat
8 August 2022

Was snel gemaakt. Viel te makkelijk uit elkaar. Rijst smaakte niet.

Fem
6 August 2022
TJ
2 August 2022

Heerlijke pokebowls en ook de mochis waren om te smullen! Bezorging top!

Silvia
30 Juli 2022

Super snel en super lekker!

Sophie
30 Juli 2022

Heerlijke sushi! Zeker voor herhaling vatbaar

Sylvie van Dijk
29 Juli 2022

Heerlijk! 👌

Jon
27 Juli 2022

Eerste keer in Breda, en de recensies klopten volledig. Heerlijke pokébowl op voor een zacht prijsje!

Hugo
26 Juli 2022

Heerlijke pokebowl zoals altijd, verse ingrediënten en de bezorger belde zoals afgesproken toen hij er was

TJ
21 Juli 2022

Snelle bezorging, heerlijke verse pokebowls en zeker ook de mochis zijn een aanrader!!

Yvonne
20 Juli 2022

Bestelling geplaatst met bezorging zsm. Nou dat was het ook. Naar buiten de aardige bezorger was het ook erg lekker. Drie verschillende sushi bowls besteld. Alledrie geweldig lekker. Voor herhaling vatbaar

van hal
20 Juli 2022

ik had 3 pokebowls waarvan 1 niet de juiste ingredienten had. Jammer!

Ethan
20 Juli 2022
TJ
20 Juli 2022

Pokebowls waren weer om te smullen. Bedankt voor de overheerlijke mochis! Zo lekker heb ik ze nog nooit gegeten. Bezorging duurde wat langer maar het bleek super druk te zijn.

Daphne
19 Juli 2022

Goed gebalanceert en erg lekker!

Rob
18 Juli 2022

Zoals gewoonlijk een heerlijke poke bowl.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marnick
18 Juli 2022

Zoals altijd even lekker en netjes op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Indy
16 Juli 2022

Het was heerlijk zoals altijd

Sophie
15 Juli 2022

Is heerlijk

Jody
15 Juli 2022
TJ
12 Juli 2022

Pokebowls waren heerlijk! Mochi coconut was een beetje uitgedroogd en de mochi green tea was open gescheurd en qua smaak ook minder lekker dan een goede mochi coconut, dus dat was jammer.

Brigitta
12 Juli 2022

Pokebowl tonijn is echt verrukkelijk. Vooral de crispy eby topping en wasabi mayo 😋😋 Aanrader!

Jurgen Vestergaard
10 Juli 2022

Lekker weer

TJ
8 Juli 2022

Wederom overheerlijke pokebowls! De tuna tartar was niet zo lekker. Yakatori spiesjes wel! Maar de grote verrassing was de mochi coconut! Wow, die is echt geweldig! Ga ik zeker weer bestellen en wil ook zeker een paar andere mochi smaken proberen. Yummie!

Asmae
8 Juli 2022

Lekkerste pokebowls en altijd snel klaar

Bogers
7 Juli 2022

Hartststikke lekker!

TJ
7 Juli 2022

Snel een overheerlijke pokebowl aan de deur afgeleverd met vriendelijke bezorging!

Nancy
5 Juli 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk. Pokébowl besteld, zo fijn dat je zelf de keuze hebt om de toppings en sauzen te kiezen.

Jurgen Vestergaard
2 Juli 2022

Top ! Doorgaan zo

Jolien
1 Juli 2022

Perfect op tijd, en de pokebowls zijn heerlijk. Lekkerste van Breda! Volgende keer alleen iets minder saus, of de saus apart ;)

TJ
28 Juni 2022

Snelle en vriendelijke bezorging. Overheerlijke pokebowl om je vingers bij op te eten. Yummie!

marnick
27 Juni 2022

Op tijd, goed gevuld en heerlijk zoals altijd. smaakte naar meer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nancy Vermeulen
26 Juni 2022
Joost
24 Juni 2022

Complimenten aan David x Joost

TJ
21 Juni 2022

Was weer een overheerlijke pokebowl. Smullen geblazen!

Grutzmacher
20 Juni 2022

Was heerlijk en netjes optijd 👍

Rob & Ingrid
20 Juni 2022

Zoals gewoonlijk uitstekende kwaliteit.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Brons Hans
19 Juni 2022
TJ
18 Juni 2022

Pokebowl was super! Ook de sojabonen zijn weer heerlijk. Bedankt Ohayo!

Marko
17 Juni 2022
Ray
16 Juni 2022
Laura
16 Juni 2022

Om aan de minimale bestelwaarde te voldoen extra proteïne toegevoegd, maar dit was totaal niet terug te vinden in mijn pokebowl 😔 Leek zelfs weinig voor standaard portie, niet zoals ik van jullie gewend ben!

Simone
16 Juni 2022
Mirjam
13 Juni 2022

HĂ©Ă©rlijk gegeten, aardige bediening.

Louisa
13 Juni 2022

Lekker en groot

Suzy snoeren
10 Juni 2022

Ze waren verrukkelijk hoeft niks te verbeteren, ze waren lekker vers niet uitgedroogd, snak naar meer😋😋😋

Megan
10 Juni 2022

Lekkere pokebowl, altijd vers en goede sushirijst. Aanrader!

Sanne Christiaansen
7 Juni 2022

Super lekker, vers, smaakvol, verzorgd en top personeel! Echte aanrader!

TJ
7 Juni 2022

Ben normaal gesproken zeer tevreden over deze pokewbowls! Bestel ze zeer graag en vaak, maar vandaag smaakten de sojabonen naar een schoonmaakmiddel. Nog nooit zoiets smerigs geproefd. Heb de pokebowl weg moeten gooien.

Antwort von Ohayo Poké & Sushi

Hi TJ, wat vervelend om dit te horen. Wij zijn op de hoogte van de mate waarin er besteld wordt en achten het dan ook enorm vervelend dat je de sojabonen zo hebt mogen ervaren vandaag. Wij hebben sinds vandaag gebruik gemaakt van een nieuw merk sojabonen, maar nemen jullie review serieus en stappen hierom per direct terug over op onze oude leverancier. We hebben u een mail gestuurd om u hopelijk tegemoet te kunnen komen en je zo te kunnen compenseren met het feit dat je een onprettige ervaring hebt gehad vandaag. Onze gemeende excuses. Vriendelijke groet, David

Petra
6 Juni 2022

Top!

Kerstin Teunissen
6 Juni 2022
P
5 Juni 2022

Optijd bezorgd, mega lekker, vers en goede grote porties! Zeker nog een keer bestellen :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henny
5 Juni 2022

Wel jammer dat de sojasaus is vergeten toe te voegen. Zijn we niet gewend

July Backx
2 Juni 2022

Altijd vers en met zorg gemaakte sushi. Ook de zaak zelf is netjes , verzorgd en schoon. Aardig personeel. Wij halen hier al een aantal jaar sushi. Alleen jammer dat wij niet binnen hun bezorggebied vallen(4838), maar vind het niet erg om het zelf op te halen :)

Arno
30 Mai 2022
Tessa Voesenek
28 Mai 2022

De sushi is zo lekker!!! Echt top!

Iris
26 Mai 2022

Heerlijk!

Nicoline
25 Mai 2022
Heerts
23 Mai 2022

Er was zalm met kaas besteld Nu zat dat er niet bij, wel zalm met komkommer jammer

Vicky
21 Mai 2022

Kwaliteit van de sushi (en zalm!) is erg goed. Bezorging duurde wat langer dan verwacht, maar bezorger was vriendelijk.

Kees
19 Mai 2022
Rops
16 Mai 2022
Fam. s.
15 Mai 2022

Erg goed eten, prettige service bij vragen, soms net ietsje later dan afgesproken

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Inge van Nuenen
14 Mai 2022

Ik heb weer zoals altijd heerlijke sushi op. De bestelling kwam goed op tijd met een vriendelijke bezorger

Jacco
11 Mai 2022

Gewoon goed 👍

Rob
11 Mai 2022

Zoals gewoonlijk een heerlijke Poke Bowl.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

TvdPut
5 Mai 2022

Heerlijk gevuld met verse ingrediënten Crunchy chicken was nog warm op de pokebowl

Charlotte
28 April 2022
Isan
27 April 2022

Lekker en goede bezorging

Frans
26 April 2022

Heerlijke sushi! Vers en goede kwaliteit.

Marloes
23 April 2022
Dominique
23 April 2022
Inge Verdaasdonk
22 April 2022
Ronald van der Ham
19 April 2022

Alles was weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mariska
14 April 2022

Het bezorgen duurde erg lang maar het smaakte heel goed. Goede hoeveelheid! Zeker een aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cristian Migliaccio
13 April 2022

really good!!!!

Rops
9 April 2022

Niet op de tijd die afgesproken was. Echter 10 minuten later. Aar ja als je een tijd aangeeft, moet er m.I. wel zijn.

Inge
4 April 2022

Sneller dan in eerste instanrie stond vermeld, stond de uiterst vriendelijke bezorger voor de deur.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dols
2 April 2022

Kip was helaas koud en van slechte kwaliteit. Voorheen was het beter

Rob
28 MĂ€rz 2022

Zoals gewoonlijk weer een heerlijke poke bowl.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kirsten
27 MĂ€rz 2022

Erg lekker & snelle levering

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

T. p
27 MĂ€rz 2022

altijd snel bezorgd! beste poke bowls!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

E
26 MĂ€rz 2022

Bestel hier altijd, en vaak ook hetzelfde. Dit x wilde mijn zusje mee proberen en ze was echt ONDER DE INDRUK VAN HOE LEKKER. Hadden alleen wel n beetje veel chilivlokken maar hey, dat is ze al vergeven :)

Ethan
25 MĂ€rz 2022
B.
23 MĂ€rz 2022

Super snelle bezorging en heel lekker zoals altijd!

Inge van Nuenen
20 MĂ€rz 2022

heerlijke sushi, vriendelijke bezorger en het is fijn dat je een mail krijgt als de bezorger onderweg is.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

van Geel
19 MĂ€rz 2022

Heel erg vers en lekker !!!

Lieke
19 MĂ€rz 2022

Naast heerlijke sushi ook erg vriendelijk personeel

Harry Rops
19 MĂ€rz 2022

Bij bestelling via internet bleek verkeerde tijd te staan. Even gebeld en dit werd meteen geregeld. Keurig gedaan.

Tim
15 MĂ€rz 2022

Op tijd klaar om af te halen. Altijd lekker (de tofu poke bowl).

Wouter
15 MĂ€rz 2022
Lieke
14 MĂ€rz 2022

Altijd toon lekkerste sashimi van Breda, bezorgen op tijd. Mijn favo om sushi te laten bezorgen.

AM
14 MĂ€rz 2022
Ronald van der Ham
12 MĂ€rz 2022

was wer heerlijk

Kim
10 MĂ€rz 2022

Was weer heerlijk!!

Sofia
10 MĂ€rz 2022

Wij vinden dit de lekkerste sushi in Breda.

Tommy michielsen
5 MĂ€rz 2022

Top sushi en super gastvrij. Als je belt, geen probleem, maken ze het gewoon net even anders hoe jij het wil. Zeer klantvriendelijk

Amber
2 MĂ€rz 2022

Betere tijd indicatie geven. Niet aangeven dat het op een bepaalde tijd aankomt als het pas 45 min later aankomt

Niels
1 MĂ€rz 2022

Geweldige zaak

Kees
28 Februar 2022

Top sushi.

Brigitte
23 Februar 2022

Altijd lekker en vers! Dank je wel.

Nouk
22 Februar 2022

Altijd super

Ronald van der Ham
21 Februar 2022

was weer heerlijk

maussen
20 Februar 2022

bestelling was niet compleet. reeds contact over geweest

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J.H. NAS
18 Februar 2022
Irina
16 Februar 2022
Ingrid
13 Februar 2022

Complimenten! Heerlijk gegeten, alles vers en bij een medium pokebowl meer dan genoeg 😁

Jo
11 Februar 2022

Netjes een mail hoe laat het eten ongeveer zou komen, rond 19:30u. Daarna een mail om 19.30u dat de bestelling onderweg was, omdat je dan verwacht dat het er snel zal zijn, duurt wachten lang, maar 25 minuten later was het er :) Eten was top!

Simone
5 Februar 2022
Jan-Joost Van Dijk
3 Februar 2022

Momenteel de beste sushi van Breda naar onze mening.

Ray
1 Februar 2022

Superlekkere sushi weer en de bezorging was ook heel goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Malika
30 Januar 2022

Beste sushi/pokebowls ever!

Suzanne
29 Januar 2022
Rudi van de Riet
29 Januar 2022
Marloes
28 Januar 2022
Fréderieke
27 Januar 2022

Iedere keer weer heerlijk!

Nancy
21 Januar 2022

Pokébowls besteld, erg fijn dat je de pokébowl zelf samen kan stellen. Was erg lekker en veel.

Lies
19 Januar 2022

Het was weer genieten van jullie heerlijke sushi. Voor ons zou het fijn zijn als deze schotel ook ineen 2persoons versie zou zijn

July Backx
18 Januar 2022

Wij bestellen al best een tijdje sushi bij Ohayo. Altijd vers, met zorg bereid en kwaliteit van produkten. Wij willen niets anders meer. Wat wel jammer is , is dat wij in het buiten gebied van Breda wonen waar Ohayo niet bezorgt. Maar om zelf naar t centrum te rijden om daarna van de heerlijke sushi t genieten, dat doen wij graag. Ga zo door!!!

Ronald van der Ham
16 Januar 2022

Eerste keer dat we besteld hadden , was heerlijk en mooi op tijd gebracht. Al met al top gaan vast nog een keer bestellen

Marcel Sleurink
14 Januar 2022

Kwaliteit van het eten al lange tijd van uitstekende kwaliteit. Bezorging altijd op tijd.

Arno Marteijn
13 Januar 2022

Snel geleverd van deze heerlijke sushi! Tot de volgende keer.

Kerstin
10 Januar 2022
LvH
9 Januar 2022
Dirk
8 Januar 2022

Hele lekkere Sushi, snacks en zeker de Pokébowl.

Lonnie
8 Januar 2022

Lekkere verse Sushi! Een aanrader

Anne
7 Januar 2022

Heerlijke verse sushi, snelle bezorging zeker aanrader.

Kerstin Teunissen
31 Dezember 2021
Lies O
31 Dezember 2021

Al eerder besteld bij Ohayo. Vandaag de Ohayo deluxe box besteld. Het was heerlijk, kersvers, sommige sushi’s nog warm en we hebben er met 3 personen van genoten. Al de sushi’s even heerlijk maar wij zijn Superman van die met truffel.

Jennifer
30 Dezember 2021

Lekkere pokébowl! De bezorging was aan de late kant, maar in totaal een kwartier dus geen groot probleem. De pokébowl zelf was lekker, wat mij betreft had er iets minder rijst en iets meer topping op gemogen. Ik weet niet zo goed wat de guacemolescoop (of die met tonijn) inhield en heb die niet teruggezien in de bowl, maar dat kan ook komen door het feit dat ik al 2 x avocado erin had zitten!

v Ginhoven
27 Dezember 2021

Erg lekker, krokant, vers, netjes verpakt

Rene
27 Dezember 2021

Voor ons de beste sushi van Breda

Narjolein
25 Dezember 2021

Het eten kwam mooi op tijd en het was heerlijk. Volgende keer zeker weer!

Marian
24 Dezember 2021

Beste sushi van breda ook van de de Pokébowls

Ed
23 Dezember 2021

Het verhaal wordt eentonig; het eten ook! Het is altijd goed verzorgd, keurig op tijd en heerlijk!

Jolanda B
19 Dezember 2021

Heerlijke verse sushi & ruime keuzemenu, we hebben heerlijk gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mohamed daoudi
19 Dezember 2021

Zoals altijd SUPER LEKKER

Charlotte
18 Dezember 2021

Snel geleverd, goede portie en lekkerrr

Kees
18 Dezember 2021

Enorm lekkere sushi en snel geleverd! Top!!

Elize van Wensen
17 Dezember 2021

Heerlijke pokebowl gegeten echt een aanrader

Lieke
16 Dezember 2021

Zoals altijd op tijd, heerlijk en super van kwaliteit!

van Geel
13 Dezember 2021

Zeer goed. Voor herhaling vatbaar!

TJ
8 Dezember 2021

Overheerlijke pokebowl!!!

KE
3 Dezember 2021
Rob & Ingrid
29 November 2021

Zoals gewoonlijk weer een heerlijke poke bowl en zalige 🍣 en niet te vergeten een super vriendelijke bezorger.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Liesje
27 November 2021

Heerlijk, snel kunnen opgehalen. onze verwachtimg overtroffen. Leuke schaaltjes en het ziet er leuk uit. Ook de locatie is top.

Jet
25 November 2021

Heerlijke sushi.

Mohamed d
22 November 2021

Zoals altijd SUPER!!!!!!

Evelien
21 November 2021

Makkelijk te bestellen. Veel keuze. En lekker. Door de mailtjes weet je precies wanner de bezorger komt.

Cristian
20 November 2021

allemaal heel goed, gefeliciteerd

Jack Luijten
20 November 2021

De kwaliteit was geweldig en we hebben genoten. En keurig op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger 👍

Marloes
19 November 2021
Elvira
19 November 2021
Eline
13 November 2021

Super snel bij afhalen, vriendelijke mensen en de poké bowls waren erg lekker.

Patricia Rommens
7 November 2021

Echt geweldige sushi!

Yanka van Veldhoven
4 November 2021

Wederom een heerlijke pokebowl gegeten!

Anoniem
3 November 2021

Heerlijk gegeten

Henny
2 November 2021

Bezorger was deel bestelling, Spring roll, vergeten. Zijn nabezorgd maar jammer genoeg minder dan lauwwarm. Sushi als vanouds heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

KE
2 November 2021
Mathilda Verstraete
1 November 2021

Dank je wel. Heerlijk genoten

jose
31 Oktober 2021

Lekkere sushi, op tijd klaar om af te halen

Bren
29 Oktober 2021

Lekkerste Poké bowl in Breda, super vers en grote portie.

Ke
29 Oktober 2021
B
24 Oktober 2021

Super lekkere sushi! Alles netjes verpakt en op tijd bezorgd.

Cristian Migliaccio
23 Oktober 2021

allemaal heel goed, prestaties !!!

Sam
23 Oktober 2021

De sushi was heerlijk (de Luxe schotel). Helaas werd het geleverd zonder sojasaus en wasabi. Vergeten?

Nienke
23 Oktober 2021

Prima sushi, geen fantastische kwaliteit of rolls.

Kortland
19 Oktober 2021

De flambe zalm was perfect!!!!! Bedankt! Echt heerlijk gegeten weer, altijd goed!

Iris
18 Oktober 2021

Bezorgtijd stond op 19:10 en werd om 19:35 bezorgd
 duurde erg lang. Wel echt superrr lekker gegeten!!! Bedankt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arpi
17 Oktober 2021

Echt heerlijk, stuk voor stuk! Bedankt weer. Blijf zo doorgaan!

Sam
17 Oktober 2021

Al vaak pokebowls besteld bij Ohayo. Altijd super vers, lekker en op tijd!

Rob
10 Oktober 2021

Weer een heerlijke poke bowl en even zo lekkere sushi gehad. Goede bezorger, netjes en op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

ed
3 Oktober 2021
Sandra
1 Oktober 2021
Sanne
30 September 2021

Heerlijke sushi en precies op de aangegeven tijd bezorgd😁

Bianca Verhoef
28 September 2021

Buitengewoon. Op aanraden van iemand anders op jullie gewezen. In het web van zoveel leveranciers zijn jullie uitmuntend!!!

Bianca Verhoef
24 September 2021

Heerlijke sushi, super vers en goede kwaliteit. Genoten!!!

Suus Ossenblok
20 September 2021
Amy
18 September 2021

Altijd goed, altijd lekker!

Floor
17 September 2021
Lara
15 September 2021

Erg van genoten❀, heerlijk eten🙂

Anne Zwaal-Segeren
12 September 2021

Bezorgen was prima versheid niet wat ik gewend ben van jullie helaas

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kees
9 September 2021

Prima kwaliteit van de poke bowl. Bezorging correct

Vi
6 September 2021
Martijn
4 September 2021

Heerlijke Poké Bowls bereid met verse ingrediënten. Als ik geen zin heb om te koken is dit een heel goed alternatief!

Iwan
4 September 2021

Yaketori saté helaas te koud/afgekoeld. Poke bowl was heerlijk.

Debbie
30 August 2021

Snelle bezorging, heerlijke sushi! De vulcano rollen besteld, spicy maar echt heel lekker!

Jacqueline Geerts
29 August 2021

Ik had maki met komkommer erin Dit was verkeerd, moest kani of zo iets zijn Wel jammer, maar heb het zo gelaten Wel teveel betaald đŸ˜©

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karen
29 August 2021

De lekkerste pokebowls van Breda kun je hier bestellen-ingredienten zijn supervers en smakelijk, bestellen is makkelijk en de bezorgers vriendelijk en correct!

Kelly
27 August 2021

Snel en echte sushi!

Erik
26 August 2021

Ook deze keer was het weer super. Een aanrader!!

Ursula
26 August 2021

Vers en gewoon heel lekker.

Kees
24 August 2021

Complimenten voor de perfecte pokebowl. Lekkere verse ingrediënten. Zo wordt thuis eten een belevenis. Ook de bezorging was goed, zelfs een beetje te vroeg.

Manouk
24 August 2021
Fam
22 August 2021

Gewoonweg top! Lekker, zowel de sushi als de poké bowls, exact zoals besteld en perfect op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Grutzmacher
17 August 2021
Dreke
15 August 2021

Was weer fantastisch. Klasse sushi en heerlijk vers. Ook personeel aan de telefoon heel erg behulpzaam. Wij bestellen voortaan alleen nog maar Sushi bij Ohayo.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Schaeffer
13 August 2021

Verkeerde pokebowls gekregen. Waarschijnlijk na wijziging en een delete van de oude. De oude ontvangen.

Remco
10 August 2021

Zeer smakelijke pokébowls. Goede ingrediënten. Netjes op tijd bezorgd.

Ed
8 August 2021

Keurig op het afgesproken moment geleverd. Voor een groot gezelschap van alles besteld. Het was grandioos!

Agie
7 August 2021

Super lekker en vers ! Absoluut een aanrader :-) bovendien enorm snel geleverd

John
5 August 2021

Bestelling gedaan, helaas half uurtje te laat. Pluspunt hierbij is wel, dat men netjes belde om de vertraging door te geven, waarbij ze tevens een gratis drankje naar keuze aanboden. Sushi zelf is gewoon prima.

Rian
4 August 2021

Heerlijke poké bowls, al meerdere keren besteld, altijd even goed. Een echte aanrader!!!

Stephanie
1 August 2021

Lekker!!

Lieke
31 Juli 2021

Heerlijk verse sashimi en spicy signature roll. Bestelling ootijd geleverd en aardige bezorger. Mijn favoriet in Breda.

Sanne
31 Juli 2021

Elke keer weer super goed! Je proeft dat de sushi erg vers is. Voor mij de beste van Breda!

Heidi
18 Juli 2021

Altijd even lekker. En snelle bezorging 👍👍

Gy
14 Juli 2021

Sinds de opening al vaak hier gehaald. Lekkere PokeBowls, goed gevuld. Via eigen website besteld, fijn dat je een mailtje krijgt dat je bestelling onderweg is, heel overzichtelijk.

Anoniem
6 Juli 2021
Rommy
5 Juli 2021

Heerlijk gegeten weer! Vraagje : hebben jullie andere truffelcrunchtopping?

Mascha
1 Juli 2021

Ook grote bestellingen worden altijd keurig op tijd bezorgd.

Maarten Kemperink
24 Juni 2021

Top Poke Bowls. We halen regelmatig poke bowls en sushi bij Ohayo. Echt super goed! Vandaag hebben we laten bezorgen en ook dat is goed bevallen. Nu alweer zin in!

Karen
22 Juni 2021

Top! Beste van Breda. Heerlijke pokebowl en goede en vriendelijke bezorging.

joost
20 Juni 2021
G. Hendriks
16 Juni 2021

Vandaag bestelden wij voor het eerst bij Ohayo-Breda: twee pokĂ©bowls ‘spicy tuna’. Ze smaakten prima! En er was nog een alleraardigst detail. De bezorger was later dan de bedoeling. Had zich een dorp vergist. Een eerlijke verontschuldiging volgde. Later belde de eigenaar mij ook nog om zijn excuus aan te bieden Ă©n een kortingscode voor onze volgende bestelling. Grote pluim! Deze klantgerichtheid kom ik nog maar zelden tegen. Dus zeker tot een volgende keer, Ohayo!

Annemieke
16 Juni 2021

Wij hebben weer een heerlijke pokébowl gegeten! Hele verse ingrediënten en snelle, vriendelijke bezorging.

Dominique
6 Juni 2021
Co
6 Juni 2021

Super snelle levering en goede kwaliteit

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wendy
6 Juni 2021
Den Boer
5 Juni 2021

Wij hadden 3 pokebowl besteld. 2 daarvan hadden een “extra scoop” van iets. Maar die hebben we niet kunnen vinden. Dat was wel jammer want je betaald er wel voor

Tessa Buijnsters
1 Juni 2021

Erg lekker, helaas miste de guacamole. verder helemaal top

Sanne
28 Mai 2021

Ohayo is mijn favoriete restaurant voor sushi en pokebowls! Je proeft dat ze verse ingrediënten gebruiken en de bijgerechten zijn nog heet bij levering. Top service!

Karen
27 Mai 2021

Super lekkere pokebowls! De beste van Breda. Snelle en vriendelijke bezorging. Top!

Ildefon Verberne
25 Mai 2021

We hebben heerlijk gegeten. Graag nog aandacht voor de wasabi. Al drie maal niet ontvangen terwijl ik dat extra bestel. Het is een kleinigheid maar het maakt het extra lekker. Verder prima service en vooral een uitstekende kwaliteit!

Julia
24 Mai 2021
Jennifer
23 Mai 2021

Erg lekkere sushi en snelle bezorging !

Lieke
16 Mai 2021

Snelle en vriendelijke bezorging. En fantastische sashimi. Echt heerlijk. Beter heb ik in Breda nog niet geproefd!

Sabine
14 Mai 2021

Het eten werd snel bezorgd en was erg lekker!

Marloes
14 Mai 2021

Heerlijke sushi. Snelle bezorging

Milou
11 Mai 2021

Het was verrukkelijk

Victor
10 Mai 2021

Absolutely fantastic sushi and prompt response time! Keep up the great work, we will be a returner customer and will recommend your restaurant to anyone we know! Kind regards, Victor

Laura
5 Mai 2021

Super lekker en precies op tijd zoals aangegeven was.

Manouk
5 Mai 2021

Dikke aanrader!

TJ
2 Mai 2021

Heerlijke pokebowls. Goed gevuld en vers. Snelle en vriendelijke bezorging. Zeker een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

T.
2 Mai 2021
Sam
2 Mai 2021

De pokebowl is echt een aanrader!

Sabrina
1 Mai 2021

Het eten was er snel ,vers en lekker!!

Lieke
28 April 2021

Heerlijk. Gevarieerd. Goed klaargemaakt. Aardige bezorging. Alleen moet je wasabi extra bestellen als je daar van houdt, want daar krijg je net te weinig van ( 1 grote cup) als je een schotel met 40 stuks besteld en 5 losse stuks.

Dash mek
27 April 2021

Eerste keer pokebowl geprobeerd en zeker ook niet de laatste keer!

Henri
26 April 2021

Prima sushi

Kim
26 April 2021
Roy
21 April 2021

Medium Poke bowl samengesteld Hoeveelheid 👌 vond de tonijn beetje weinig met wat ik gewend ben bij andere zaken. Verder niks op aan te merken bestel hier zeker nog een x.

Manouk
18 April 2021
Kevin Kleijn
18 April 2021

De sushi was overheerlijk! Wij als sushi liefhebbers vinden deze sushi zelfs beter dan sumo of sushi point! 1 groot minpunt is dat we een dikke 2 uur op ons eten hebben moeten wachten..

Wendy
17 April 2021

Heerlijk gegeten! Echt goede sushi! Redelijk lange bezorgtijd, indicatie week een kwartier af. Gyoza was koud bezorgd, en na een telefoontje is er nieuwe bezorgd, top service.

Verhoeven
17 April 2021
Kim
11 April 2021
Hereijgers
11 April 2021
Evn
11 April 2021

Heerlijke sushi! Vriendelijke en snelle bezorging. Genoten!