Bewertungen von Ohayo Poké & Sushi Breda

Neue Beurteilungen

5.0
Laurent
7 Juni 2023

Beste bowls van Breda. Ook altijd goede en snelle service. Al ongeveer 8 keer gehaald en nooit gedoe!!

Stijn
7 Juni 2023

Zo ontzettend lekker elke keer!

mas
5 Juni 2023

ik had ei inplaats van mango
..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mariëlle
3 Juni 2023

Super lekker!

Stijn
30 Mai 2023

Heerlijke sushi, vers en zacht. De sashimi tonijn was iets te dik, maar verder heel lekker.

Marko Pijnenburg
27 Mai 2023

Heel lekker eten en mooi op tijd bezorgd

Iris
27 Mai 2023
Joke
26 Mai 2023

Lekkere verse sushi

Dina
25 Mai 2023
Kees
22 Mai 2023

Snelle bezorging. Super kwaliteit pokehbowl

Cahit
22 Mai 2023

Vriendelijke bezorger, lekker gegeten!

de Jong
22 Mai 2023

Normaal gesproken altijd zeer te spreken over Ohayo, maar gister helaas niet. Bezorging duurde al anderhalf uur, toen het eten er eenmaal was hadden ze niet de totale bestelling geleverd. Gebeld en de kipstukjes zouden gelijk opnieuw gebracht worden, maar daardoor waren ze niet meer warm. Toen ik eenmaal aan mijn poke bowl was begonnen, ontbraken daar ook ingrediënten. Helaas ook geen compensatie gekregen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Miriam
17 Mai 2023

Vandaag voor het eerst besteld. Heerlijke , verse sushi. Echt een aanrader!

R van der Ham
15 Mai 2023

Altijd lekker en prima op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anke
14 Mai 2023

Je krijgt echt waar voor je geld. Lekkere sushi en alles netjes verpakt. Heel fijn dat je een mail krijgt als de bezorger naar je onderweg is.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arpi
14 Mai 2023

Top, zoals altijd. Bedankt lieve mensen.

Anne
8 Mai 2023

Snelle service en heerlijk eten!

Nicole
6 Mai 2023

Snelle bezorging en erg smaakvolle pokebowl en sushi

Christina
6 Mai 2023

Altijd super lekker, vers en vriendelijk personeel. Ik ben altijd zeer tevreden:)

Lieke
30 April 2023

Je proeft dat het echt vers is

Sanne
29 April 2023

Een van de weinige plekken waar we vaak bestellen. Bezorging is altijd enorm snel, vaak voordat ze ĂŒberhaupt geschat hadden. Kwaliteit is goed, hoeveelheid is goed. Wij zijn erg tevreden. Als ik een minpunt zou moeten geven dan is het dat ik het idee heb dat er sprake kan zijn van kruisbesmetting, als in dat ik soms geen zalm heb besteld maar die wel in mn pokebowl vind of een smaak daarvan proef.

Eva
28 April 2023
Sofie
28 April 2023

Lekker en goede service!

Elles
28 April 2023
Marcel
27 April 2023

Sneller bezorgd dan aangekondigd en weer uitstekende kwaliteit. Echt weer TOP!

V
27 April 2023

This was so nice👌 the pokebowl was totally customizable. You can choose your ingredients and toppings. The crispy ebi sushi was impecable as well. I was high af when I ordered, you can't imagine how glad I was to see the delivery man. Quick and delicious. Thank you so much, highly recommend 👌

Anoniem
26 April 2023
Olivier Dorenbos
25 April 2023

Weer helemaal super!

Liv.
24 April 2023
Kim
22 April 2023

Geweldig!

Brouwer
22 April 2023

Smaakte top

Anne
21 April 2023
Inge
20 April 2023
Jaime
19 April 2023

Heerlijk! Verse ingrediënten en super aardig personeel

Kim
17 April 2023
Fem
15 April 2023

Zoals altijd lekker eten; vriendelijke bezorging.

Inge
15 April 2023
LM
14 April 2023

Best Pokebowl uit Breda, heerlijk en goed gevuld.

Kees
12 April 2023

Hoeveneind 1 is moeilijk te vinden. Misschien even uitleggen wssr get is voor jullie iemand op pad sturen

Lily brouwers
11 April 2023

Prima op tijdven heerlijk

Maxime
9 April 2023

Elke keer weer geweldig lekkere sushi. Mega vers, heerlijk van smaak. Echt een aanrader. Snelle bezorging. De bezorger was de boontjes vergeten, wat wij niet eens hadden opgemerkt. Hij kwam ze met excuses en een grote glimlach nabrengen. Dat is nog eens service!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jacqueline
9 April 2023

Altijd goeie service en lekkere sushi en bijgerechten ! En daarom bestellen wij altijd bij Ohayo Breda!

Hetty
7 April 2023

Was weer heerlijk zoals altijd 😋

Wies Groeneveld
6 April 2023
Rose
5 April 2023

Lekker, goed gevuld en snelle levering.

Gy
1 April 2023
Charlotte
30 MĂ€rz 2023
Kelly
29 MĂ€rz 2023

De pokebowl was echt heerlijk! Snel klaar ook Ik kom snel terug

R van der Ham
27 MĂ€rz 2023

altijd tevreden over bestelling

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Xxx
25 MĂ€rz 2023
Fem
19 MĂ€rz 2023

Zoals altijd goede sushi, snelle en vriendelijke bezorging. Fijn dat er ipv sashimi andere rollen in onze box zaten na dit gevraagd te hebben. Top top!

Chantal
16 MĂ€rz 2023

Super service! Heerlijk gegeten 😍

K
16 MĂ€rz 2023

Beste pokebowl van heel Nederland. Ik bestel altijd hier mijn pokebowls. Juiste hoeveelheid rijst en toppings. Kwaliteit van de vis is hoog!

Fred
15 MĂ€rz 2023

Eten was snel na bestellen geleverd. Echter de temperatuur van het bestelde was matig

Nance
15 MĂ€rz 2023

Snelle bezorging. De sushi lover box besteld. Het smaakte heerlijk, we hebben genoten.

Ella
12 MĂ€rz 2023

Lieve en vriendelijke bezorger! 2e bestelling en pokebowl weer goed gevuld en geleverd zoals de vorige keer! Super!

Martijn Cremer
9 MĂ€rz 2023

Top tip plaats naam op de bowls duurde even voor dat we door hadden wat wat was.

Leroy Vis
8 MĂ€rz 2023
Celine
5 MĂ€rz 2023

Ze zijn snel en vriendelijk en het is altijd lekker!

Johan
1 MĂ€rz 2023
t
24 Februar 2023

Altijd goed en super snel ! Vriendelijke bezorgers!

Manon
24 Februar 2023
Olivier
21 Februar 2023

Beste van breda

Natascha Leemans
19 Februar 2023

Fantastisch lekkere super verse sushi. Snel bezorgd! Reken maar dat ik nog een keer bestel!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gy
19 Februar 2023

Ik haal altijd goeie pokebowl hier en de bezorgers weten mijn staplaats altijd te vinden!

B
18 Februar 2023
Brechtje
18 Februar 2023
Anoniem
15 Februar 2023
Faiza
15 Februar 2023

Lekkere pokebowl, goed gevuld en smaakverdeling is prima 👍

Jenneke
12 Februar 2023

Altijd super lekker, vriendelijk en snel.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eva
10 Februar 2023

Super lekker en mega snel

Stijn
6 Februar 2023
Victoria
4 Februar 2023

Lekker sushi en snel bezorgd. Bezorgers altijd erg vriendelijk. :)

.
4 Februar 2023

Altijd lekker eten en super snel !!!

MdeB
3 Februar 2023

altijd lekker, blijven gewoon terugkomen

Lieke E.
2 Februar 2023

Ondanks dat ik altijd graag bij jullie bestel en ik altijd heel tevreden ben over het eten, zit ik vandaag na het eten van o.a. de sashimi met buikgriep op de wc. De vis (zalm en tonijn) zag er al heel droog uit en niet o sappig als normaal. De smaak en structuur van de vis was ook helemaal niet wat ik van jullie gewend ben. Ik wilde het toch even melden. Volgende keer bestel ik weer bij jullie maar dan hopelijk weer de ouderwetse kwaliteit!

Rob
23 Januar 2023

Zoals gewoonlijk weer een heerlijke Poke Bowl en netjes op tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Simof
23 Januar 2023

Site helaas in het Engels. Woon in in nl en hier is het Nederlands de voertaal. Eten was iets afgekoeld

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Ohayo Poké & Sushi

Hi beste Simof, begrijpelijk dat je dit vervelend vind! We hebben onze site in meerdere talen beschikbaar, zodat we zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken met ons eten. Tip voor de volgende keer: Ga naar het navigatiemenu en set de site op Nederlands!

Berend
21 Januar 2023

Heerlijke sushi en shashimi thuisbezorgd gekregen en ook nog zo’n 10 minuten eerder dan de opgegeven tijd. Ga zo door!

Lisette
20 Januar 2023

De beste Poke bowl. Altijd heerlijk, vers en heel goed gevuld

Toby
18 Januar 2023

Love you Lisa đŸ«¶

Lindy
12 Januar 2023

Weer heel lekker! Mango was alleen wel beetje hard.. maar je kan niet altijd winnen ;) tot volgende keer

Gemma !
12 Januar 2023

Without a doubt, the best sushi in Breda. It is a little more expensive than in other places, but it is worth it because the quality is exceptional.. Gemma

Wendy
11 Januar 2023

De beste van Breda. Heerlijke spicy tonijn

Anoniem
6 Januar 2023
Jurgen
1 Januar 2022
D
30 Dezember 2022

Lekker en vers

Erwin
28 Dezember 2022

Wat was het weer lekker. Supersnelle bezorging.

Tim Blijlevens
28 Dezember 2022

Prijzig, maar de prijs/kwaliteitverhouding is perfect. Het is echt zo lekker en vers. Heerlijk genoten, wat een verwennerij! 5/5

Pauline
27 Dezember 2022

Echt top sushi!! Altijd vers! En snel geleverd! Ons favoriet!

PVL
18 Dezember 2022

Echt een top tent! Onze favoriete sushi-tent van Breda!đŸ™ŒđŸœ

Marek
17 Dezember 2022
Kees
12 Dezember 2022

Er zat een haar in de poke bowl

PVL
12 Dezember 2022

Echt super sushi! De lekkerste van Breda!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Charlotte
12 Dezember 2022
Marek
10 Dezember 2022
Barbara
9 Dezember 2022

Het was heerlijk!!

Anoniem
7 Dezember 2022

Normaal erg lekker, de garnalen waren erg vet. Sushi was heerlijk. Volgende keer neem ik geen losse garnalen meer. Duurde erg lang voor een dinsdagavond. Wel aardige bezorger!

Ilse
4 Dezember 2022

Het smaakte heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Z.
3 Dezember 2022
Marielle
30 November 2022
LM
27 November 2022

Was weer heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maarten
27 November 2022

Zoals altijd weer erg lekker gegeten. Goed gevulde poké bowls!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marek
26 November 2022
Eva
24 November 2022

Ik vond Kahuna altijd de beste, maar Ohayo overtreft ze! De pokébowls zijn heerlijk, goed gevuld en het personeel is altijd vriendelijk; zelfs op de drukste momenten! Ik heb een aantal keer snel af moeten halen, omdat ik een trein moest halen. Dan stap ik binnen, weten ze gelijk dat jij degene bent van die bestelling, wordt er snel afgerekend, zelfs nog een snel praatje gehouden, en ik was telkens ruim op tijd voor mijn trein...mét pokébowl! Helden! Bedankt!

Marek
23 November 2022
Nikki
22 November 2022

Beste van Breda!!

Nicole Verstegen
21 November 2022

De sushi is echt super vers.! En als je online besteld staat het precies op tijd klaar bij afhalen. ! En personeel is super vriendelijk.

Yvonne
20 November 2022

Snel bezorgd. Was weer erg lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

TJ
20 November 2022

Pokebowls waren top! Nigiris en tobiko aanraders om erbij te nemen. Smullen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
16 November 2022
lisette
13 November 2022
P
11 November 2022

ik heb nu al enkele keren besteld bij Ohayo en ik ben telkens zeer tevreden. Verse kwaliteit en lekkere smaak. Ga zeker nog eens bestellen :)

Marek
10 November 2022
TJ
8 November 2022

Snelle en vriendelijke bezorging. Pokebowl was top! Gunkans voortreffelijk van smaak, hadden groter gemogen. Salmon rolls aan de andere kant waren juist groter dan anders. Smaakt nog altijd naar meer. Absolute aanbeveler!

Marek
6 November 2022
Ranger
4 November 2022
Kimberly
4 November 2022

Heel tevreden, heerlijk eten en een heel aardige bezorger!

Liz
4 November 2022

Very tasty.

Jessica
30 Oktober 2022

Super lekker en snel bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marek
30 Oktober 2022
Tommy
30 Oktober 2022

Altijd vriendelijk personeel! Leuk team hebben jullie!!

Richard Biemans
29 Oktober 2022

Heel erg lekker gegeten!!

Nadia
28 Oktober 2022

Super lekkere gerechten, gĂłede service.

TJ
27 Oktober 2022

De gunkans waren deze keer wat aan de kleine kant, wel lekker van smaak. Pokebowl en nigiris waren prima

Marek
27 Oktober 2022
Marek
23 Oktober 2022
Marek
21 Oktober 2022
T
21 Oktober 2022

Medium portie was een mooie riante portie en zonder extra proteinen of saus al perfect lekker!

Joao
19 Oktober 2022
TJ
18 Oktober 2022

Pokebowls, gunkans, salmon rolls
 kan ze wel iedere dag bestellen! Zooo lekker! Bezorging snel en vriendelijk!

Marek
18 Oktober 2022
Heleen
17 Oktober 2022
Anne
17 Oktober 2022

Super vriendelijk geholpen aan de telefoon. Een vriendin van mij moest gluten vrij poke bowl en hier werd super serieus mee omgegaan. Sowieso echt vriendelijk en de aller lekkerste poke bowls van Breda!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

TJ
16 Oktober 2022

Pokebowl was super! Gunkans en salmon rolls heerlijk met veel masago! Bezorging top! We bestellen snel weerđŸ‘đŸŒ

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jacqueline
15 Oktober 2022

Snel bezorgd, verse lekkere sushi. Aanrader!

Marek
14 Oktober 2022
Liz
13 Oktober 2022

Everything are fresh . Hope more choices in poke meal

Marek
13 Oktober 2022
M
12 Oktober 2022

Zeer smakelijk en binnen een kwartier geleverd, helemaal top!

Rob
10 Oktober 2022

Mooi op tijd bezorgden weer een heerlijke poke bowl.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vera
8 Oktober 2022

Altijd heerlijke goedgevulde pokebowls. Bestel hier het liefst!

Marek
6 Oktober 2022
Simone
5 Oktober 2022

Goede service. Vriendelijk personeel.

TJ
2 Oktober 2022

De gunkans zijn master! Nigiris heerlijk. De salmon rolls waren ook heerlijk maar voor de bijbetaalde masago had ik iets meer masago verwacht. De bezorging was prima op tijd en vriendelijk zoals altijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marek
30 September 2022
Mae
29 September 2022
Marek
29 September 2022
Ans Wijngaards
27 September 2022

We hebben heerlijk gegeten, lekkere verse, smaakvolle producten. De bezorging was te laat, maar dat werd gecompenseerd met een dessert.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fem
25 September 2022

Grote sushi box besteld, gevraagd of de sashimi vervangen kon worden door een andere rol. En dit was gedaan. Ontzettend fijne, snelle en goede service. Altijd lekker eten, netjes op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jordi
24 September 2022
Lin
24 September 2022

1,5 uur na bestelling pas ontvangen. Toen ik het had ontvangen viel de tempura sushi niet lekker en had hele avond/ nacht buikpijn.

TJ
20 September 2022

Gunkans waren overheerlijk! Zou er zo nog een stuk of 4 op kunnen. Ook de nigiris zalm lekker en groot. Pokebowl goed gevuld en vers. De temaki vond ik iets minder, maar dat heeft de andere sushi goed gemaakt.

Cristian
18 September 2022
Nicole
16 September 2022

Beste sushi in Breda!

roby
14 September 2022

heerlijk eten snel geleverd

Marek
14 September 2022

Excellent!

Marek
12 September 2022

The best temaki in Breda

M
12 September 2022

Het eten is smakelijk en lekker alleen de bezorging liet wel lang op zich wachten, 1 uur en 25 minuten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ray
12 September 2022

Altijd lekker...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Koevoets
11 September 2022

Jammer dat uk mijn kortingscode niet kon indienen!

M
11 September 2022
Petra
8 September 2022

Heerlijke pokebowl!

Jasper Blom
7 September 2022
AvH
5 September 2022

Het was deze keer nog lekkerder! Bedankt.

Jurgen
5 September 2022

Het was weer top.

Twan
4 September 2022

Best sushi in town!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ernie
4 September 2022
Harry
4 September 2022

Was 20 minutengesprek laat vanwege drukte. Tip is om dan dit ook te laten weten dat het later komt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kessel
4 September 2022

Veel rijst weinig ingrediënten.

Sanne
4 September 2022

Super vers, goed op smaak en stipt op tijd

M
3 September 2022

Gewoon goede sushi. Er ontbrak iets in de bestelling maar dat is snel en netjes opgelost met een gratis drankje erbij đŸ‘đŸ»

Anoniem
31 August 2022
Michelle
28 August 2022
Seweryn
28 August 2022
Miranda Geelen
26 August 2022

Superlekker en net iets origineler dan de standaard sushi. Aanrader!

Joris
24 August 2022
Nancy
23 August 2022
Heleen
23 August 2022

Heeerlijk

Ton
22 August 2022

Eerder bezorgd dan ik had gedacht. Prima en het was echt lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ilona
20 August 2022

Heerlijk gegeten

Nicole Verstegen
18 August 2022

Als je hier sushi eet dan is het.' Of een juweeltje over je tong piest '

Pat
8 August 2022

Was snel gemaakt. Viel te makkelijk uit elkaar. Rijst smaakte niet.

Fem
6 August 2022
TJ
2 August 2022

Heerlijke pokebowls en ook de mochis waren om te smullen! Bezorging top!

Silvia
30 Juli 2022

Super snel en super lekker!

Sophie
30 Juli 2022

Heerlijke sushi! Zeker voor herhaling vatbaar

Sylvie van Dijk
29 Juli 2022

Heerlijk! 👌

Jon
27 Juli 2022

Eerste keer in Breda, en de recensies klopten volledig. Heerlijke pokébowl op voor een zacht prijsje!

Hugo
26 Juli 2022

Heerlijke pokebowl zoals altijd, verse ingrediënten en de bezorger belde zoals afgesproken toen hij er was

TJ
21 Juli 2022

Snelle bezorging, heerlijke verse pokebowls en zeker ook de mochis zijn een aanrader!!

Yvonne
20 Juli 2022

Bestelling geplaatst met bezorging zsm. Nou dat was het ook. Naar buiten de aardige bezorger was het ook erg lekker. Drie verschillende sushi bowls besteld. Alledrie geweldig lekker. Voor herhaling vatbaar

van hal
20 Juli 2022

ik had 3 pokebowls waarvan 1 niet de juiste ingredienten had. Jammer!

Ethan
20 Juli 2022
TJ
20 Juli 2022

Pokebowls waren weer om te smullen. Bedankt voor de overheerlijke mochis! Zo lekker heb ik ze nog nooit gegeten. Bezorging duurde wat langer maar het bleek super druk te zijn.

Daphne
19 Juli 2022

Goed gebalanceert en erg lekker!

Rob
18 Juli 2022

Zoals gewoonlijk een heerlijke poke bowl.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marnick
18 Juli 2022

Zoals altijd even lekker en netjes op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Indy
16 Juli 2022

Het was heerlijk zoals altijd

Sophie
15 Juli 2022

Is heerlijk

Jody
15 Juli 2022
TJ
12 Juli 2022

Pokebowls waren heerlijk! Mochi coconut was een beetje uitgedroogd en de mochi green tea was open gescheurd en qua smaak ook minder lekker dan een goede mochi coconut, dus dat was jammer.

Brigitta
12 Juli 2022

Pokebowl tonijn is echt verrukkelijk. Vooral de crispy eby topping en wasabi mayo 😋😋 Aanrader!

Jurgen Vestergaard
10 Juli 2022

Lekker weer

TJ
8 Juli 2022

Wederom overheerlijke pokebowls! De tuna tartar was niet zo lekker. Yakatori spiesjes wel! Maar de grote verrassing was de mochi coconut! Wow, die is echt geweldig! Ga ik zeker weer bestellen en wil ook zeker een paar andere mochi smaken proberen. Yummie!

Asmae
8 Juli 2022

Lekkerste pokebowls en altijd snel klaar

Bogers
7 Juli 2022

Hartststikke lekker!

TJ
7 Juli 2022

Snel een overheerlijke pokebowl aan de deur afgeleverd met vriendelijke bezorging!

Nancy
5 Juli 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk. Pokébowl besteld, zo fijn dat je zelf de keuze hebt om de toppings en sauzen te kiezen.

Jurgen Vestergaard
2 Juli 2022

Top ! Doorgaan zo

Jolien
1 Juli 2022

Perfect op tijd, en de pokebowls zijn heerlijk. Lekkerste van Breda! Volgende keer alleen iets minder saus, of de saus apart ;)

TJ
28 Juni 2022

Snelle en vriendelijke bezorging. Overheerlijke pokebowl om je vingers bij op te eten. Yummie!

marnick
27 Juni 2022

Op tijd, goed gevuld en heerlijk zoals altijd. smaakte naar meer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nancy Vermeulen
26 Juni 2022
Joost
24 Juni 2022

Complimenten aan David x Joost

TJ
21 Juni 2022

Was weer een overheerlijke pokebowl. Smullen geblazen!

Grutzmacher
20 Juni 2022

Was heerlijk en netjes optijd 👍

Rob & Ingrid
20 Juni 2022

Zoals gewoonlijk uitstekende kwaliteit.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Brons Hans
19 Juni 2022
TJ
18 Juni 2022

Pokebowl was super! Ook de sojabonen zijn weer heerlijk. Bedankt Ohayo!

Marko
17 Juni 2022
Ray
16 Juni 2022
Laura
16 Juni 2022

Om aan de minimale bestelwaarde te voldoen extra proteïne toegevoegd, maar dit was totaal niet terug te vinden in mijn pokebowl 😔 Leek zelfs weinig voor standaard portie, niet zoals ik van jullie gewend ben!

Simone
16 Juni 2022
Mirjam
13 Juni 2022

HĂ©Ă©rlijk gegeten, aardige bediening.

Louisa
13 Juni 2022

Lekker en groot

Suzy snoeren
10 Juni 2022

Ze waren verrukkelijk hoeft niks te verbeteren, ze waren lekker vers niet uitgedroogd, snak naar meer😋😋😋

Megan
10 Juni 2022

Lekkere pokebowl, altijd vers en goede sushirijst. Aanrader!

Sanne Christiaansen
7 Juni 2022

Super lekker, vers, smaakvol, verzorgd en top personeel! Echte aanrader!

TJ
7 Juni 2022

Ben normaal gesproken zeer tevreden over deze pokewbowls! Bestel ze zeer graag en vaak, maar vandaag smaakten de sojabonen naar een schoonmaakmiddel. Nog nooit zoiets smerigs geproefd. Heb de pokebowl weg moeten gooien.

Antwort von Ohayo Poké & Sushi

Hi TJ, wat vervelend om dit te horen. Wij zijn op de hoogte van de mate waarin er besteld wordt en achten het dan ook enorm vervelend dat je de sojabonen zo hebt mogen ervaren vandaag. Wij hebben sinds vandaag gebruik gemaakt van een nieuw merk sojabonen, maar nemen jullie review serieus en stappen hierom per direct terug over op onze oude leverancier. We hebben u een mail gestuurd om u hopelijk tegemoet te kunnen komen en je zo te kunnen compenseren met het feit dat je een onprettige ervaring hebt gehad vandaag. Onze gemeende excuses. Vriendelijke groet, David

Petra
6 Juni 2022

Top!

Kerstin Teunissen
6 Juni 2022
P
5 Juni 2022

Optijd bezorgd, mega lekker, vers en goede grote porties! Zeker nog een keer bestellen :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henny
5 Juni 2022

Wel jammer dat de sojasaus is vergeten toe te voegen. Zijn we niet gewend

July Backx
2 Juni 2022

Altijd vers en met zorg gemaakte sushi. Ook de zaak zelf is netjes , verzorgd en schoon. Aardig personeel. Wij halen hier al een aantal jaar sushi. Alleen jammer dat wij niet binnen hun bezorggebied vallen(4838), maar vind het niet erg om het zelf op te halen :)

Arno
30 Mai 2022
Tessa Voesenek
28 Mai 2022

De sushi is zo lekker!!! Echt top!

Iris
26 Mai 2022

Heerlijk!

Nicoline
25 Mai 2022
Heerts
23 Mai 2022

Er was zalm met kaas besteld Nu zat dat er niet bij, wel zalm met komkommer jammer

Vicky
21 Mai 2022

Kwaliteit van de sushi (en zalm!) is erg goed. Bezorging duurde wat langer dan verwacht, maar bezorger was vriendelijk.

Kees
19 Mai 2022
Rops
16 Mai 2022
Fam. s.
15 Mai 2022

Erg goed eten, prettige service bij vragen, soms net ietsje later dan afgesproken

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Inge van Nuenen
14 Mai 2022

Ik heb weer zoals altijd heerlijke sushi op. De bestelling kwam goed op tijd met een vriendelijke bezorger

Jacco
11 Mai 2022

Gewoon goed 👍

Rob
11 Mai 2022

Zoals gewoonlijk een heerlijke Poke Bowl.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

TvdPut
5 Mai 2022

Heerlijk gevuld met verse ingrediënten Crunchy chicken was nog warm op de pokebowl

Charlotte
28 April 2022
Isan
27 April 2022

Lekker en goede bezorging

Frans
26 April 2022

Heerlijke sushi! Vers en goede kwaliteit.

Marloes
23 April 2022
Dominique
23 April 2022
Inge Verdaasdonk
22 April 2022
Ronald van der Ham
19 April 2022

Alles was weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mariska
14 April 2022

Het bezorgen duurde erg lang maar het smaakte heel goed. Goede hoeveelheid! Zeker een aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cristian Migliaccio
13 April 2022

really good!!!!

Rops
9 April 2022

Niet op de tijd die afgesproken was. Echter 10 minuten later. Aar ja als je een tijd aangeeft, moet er m.I. wel zijn.

Inge
4 April 2022

Sneller dan in eerste instanrie stond vermeld, stond de uiterst vriendelijke bezorger voor de deur.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dols
2 April 2022

Kip was helaas koud en van slechte kwaliteit. Voorheen was het beter

Rob
28 MĂ€rz 2022

Zoals gewoonlijk weer een heerlijke poke bowl.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kirsten
27 MĂ€rz 2022

Erg lekker & snelle levering

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

T. p
27 MĂ€rz 2022

altijd snel bezorgd! beste poke bowls!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

E
26 MĂ€rz 2022

Bestel hier altijd, en vaak ook hetzelfde. Dit x wilde mijn zusje mee proberen en ze was echt ONDER DE INDRUK VAN HOE LEKKER. Hadden alleen wel n beetje veel chilivlokken maar hey, dat is ze al vergeven :)

Ethan
25 MĂ€rz 2022
B.
23 MĂ€rz 2022

Super snelle bezorging en heel lekker zoals altijd!

Inge van Nuenen
20 MĂ€rz 2022

heerlijke sushi, vriendelijke bezorger en het is fijn dat je een mail krijgt als de bezorger onderweg is.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

van Geel
19 MĂ€rz 2022

Heel erg vers en lekker !!!

Lieke
19 MĂ€rz 2022

Naast heerlijke sushi ook erg vriendelijk personeel

Harry Rops
19 MĂ€rz 2022

Bij bestelling via internet bleek verkeerde tijd te staan. Even gebeld en dit werd meteen geregeld. Keurig gedaan.

Tim
15 MĂ€rz 2022

Op tijd klaar om af te halen. Altijd lekker (de tofu poke bowl).

Wouter
15 MĂ€rz 2022
Lieke
14 MĂ€rz 2022

Altijd toon lekkerste sashimi van Breda, bezorgen op tijd. Mijn favo om sushi te laten bezorgen.

AM
14 MĂ€rz 2022
Ronald van der Ham
12 MĂ€rz 2022

was wer heerlijk

Kim
10 MĂ€rz 2022

Was weer heerlijk!!

Sofia
10 MĂ€rz 2022

Wij vinden dit de lekkerste sushi in Breda.

Tommy michielsen
5 MĂ€rz 2022

Top sushi en super gastvrij. Als je belt, geen probleem, maken ze het gewoon net even anders hoe jij het wil. Zeer klantvriendelijk

Amber
2 MĂ€rz 2022

Betere tijd indicatie geven. Niet aangeven dat het op een bepaalde tijd aankomt als het pas 45 min later aankomt

Niels
1 MĂ€rz 2022

Geweldige zaak

Kees
28 Februar 2022

Top sushi.

Brigitte
23 Februar 2022

Altijd lekker en vers! Dank je wel.

Nouk
22 Februar 2022

Altijd super

Ronald van der Ham
21 Februar 2022

was weer heerlijk

maussen
20 Februar 2022

bestelling was niet compleet. reeds contact over geweest

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J.H. NAS
18 Februar 2022