Beoordelingen van Ohayo Pok├ę & Sushi Breda

Recente recensies

5.0
Ilse
4 december 2022

Het smaakte heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Z.
3 december 2022
Marielle
30 november 2022
LM
27 november 2022

Was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
27 november 2022

Zoals altijd weer erg lekker gegeten. Goed gevulde pok├ę bowls!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marek
26 november 2022
Eva
24 november 2022

Ik vond Kahuna altijd de beste, maar Ohayo overtreft ze! De pok├ębowls zijn heerlijk, goed gevuld en het personeel is altijd vriendelijk; zelfs op de drukste momenten! Ik heb een aantal keer snel af moeten halen, omdat ik een trein moest halen. Dan stap ik binnen, weten ze gelijk dat jij degene bent van die bestelling, wordt er snel afgerekend, zelfs nog een snel praatje gehouden, en ik was telkens ruim op tijd voor mijn trein...m├ęt pok├ębowl! Helden! Bedankt!

Marek
23 november 2022
Nikki
22 november 2022

Beste van Breda!!

Nicole Verstegen
21 november 2022

De sushi is echt super vers.! En als je online besteld staat het precies op tijd klaar bij afhalen. ! En personeel is super vriendelijk.

Yvonne
20 november 2022

Snel bezorgd. Was weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TJ
20 november 2022

Pokebowls waren top! Nigiris en tobiko aanraders om erbij te nemen. Smullen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
16 november 2022
lisette
13 november 2022
P
11 november 2022

ik heb nu al enkele keren besteld bij Ohayo en ik ben telkens zeer tevreden. Verse kwaliteit en lekkere smaak. Ga zeker nog eens bestellen :)

Marek
10 november 2022
TJ
8 november 2022

Snelle en vriendelijke bezorging. Pokebowl was top! Gunkans voortreffelijk van smaak, hadden groter gemogen. Salmon rolls aan de andere kant waren juist groter dan anders. Smaakt nog altijd naar meer. Absolute aanbeveler!

Marek
6 november 2022
Ranger
4 november 2022
Kimberly
4 november 2022

Heel tevreden, heerlijk eten en een heel aardige bezorger!

Liz
4 november 2022

Very tasty.

Jessica
30 oktober 2022

Super lekker en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marek
30 oktober 2022
Tommy
30 oktober 2022

Altijd vriendelijk personeel! Leuk team hebben jullie!!

Richard Biemans
29 oktober 2022

Heel erg lekker gegeten!!

Nadia
28 oktober 2022

Super lekkere gerechten, g├│ede service.

TJ
27 oktober 2022

De gunkans waren deze keer wat aan de kleine kant, wel lekker van smaak. Pokebowl en nigiris waren prima

Marek
27 oktober 2022
Marek
23 oktober 2022
Marek
21 oktober 2022
T
21 oktober 2022

Medium portie was een mooie riante portie en zonder extra proteinen of saus al perfect lekker!

Joao
19 oktober 2022
TJ
18 oktober 2022

Pokebowls, gunkans, salmon rollsÔÇŽ kan ze wel iedere dag bestellen! Zooo lekker! Bezorging snel en vriendelijk!

Marek
18 oktober 2022
Heleen
17 oktober 2022
Anne
17 oktober 2022

Super vriendelijk geholpen aan de telefoon. Een vriendin van mij moest gluten vrij poke bowl en hier werd super serieus mee omgegaan. Sowieso echt vriendelijk en de aller lekkerste poke bowls van Breda!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TJ
16 oktober 2022

Pokebowl was super! Gunkans en salmon rolls heerlijk met veel masago! Bezorging top! We bestellen snel weer­čĹŹ­čĆ╝

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
15 oktober 2022

Snel bezorgd, verse lekkere sushi. Aanrader!

Marek
14 oktober 2022
Liz
13 oktober 2022

Everything are fresh . Hope more choices in poke meal

Marek
13 oktober 2022
M
12 oktober 2022

Zeer smakelijk en binnen een kwartier geleverd, helemaal top!

Rob
10 oktober 2022

Mooi op tijd bezorgden weer een heerlijke poke bowl.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
8 oktober 2022

Altijd heerlijke goedgevulde pokebowls. Bestel hier het liefst!

Marek
6 oktober 2022
Simone
5 oktober 2022

Goede service. Vriendelijk personeel.

TJ
2 oktober 2022

De gunkans zijn master! Nigiris heerlijk. De salmon rolls waren ook heerlijk maar voor de bijbetaalde masago had ik iets meer masago verwacht. De bezorging was prima op tijd en vriendelijk zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marek
30 september 2022
Mae
29 september 2022
Marek
29 september 2022
Ans Wijngaards
27 september 2022

We hebben heerlijk gegeten, lekkere verse, smaakvolle producten. De bezorging was te laat, maar dat werd gecompenseerd met een dessert.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fem
25 september 2022

Grote sushi box besteld, gevraagd of de sashimi vervangen kon worden door een andere rol. En dit was gedaan. Ontzettend fijne, snelle en goede service. Altijd lekker eten, netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordi
24 september 2022
Lin
24 september 2022

1,5 uur na bestelling pas ontvangen. Toen ik het had ontvangen viel de tempura sushi niet lekker en had hele avond/ nacht buikpijn.

TJ
20 september 2022

Gunkans waren overheerlijk! Zou er zo nog een stuk of 4 op kunnen. Ook de nigiris zalm lekker en groot. Pokebowl goed gevuld en vers. De temaki vond ik iets minder, maar dat heeft de andere sushi goed gemaakt.

Cristian
18 september 2022
Nicole
16 september 2022

Beste sushi in Breda!

roby
14 september 2022

heerlijk eten snel geleverd

Marek
14 september 2022

Excellent!

Marek
12 september 2022

The best temaki in Breda

M
12 september 2022

Het eten is smakelijk en lekker alleen de bezorging liet wel lang op zich wachten, 1 uur en 25 minuten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ray
12 september 2022

Altijd lekker...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koevoets
11 september 2022

Jammer dat uk mijn kortingscode niet kon indienen!

M
11 september 2022
Petra
8 september 2022

Heerlijke pokebowl!

Jasper Blom
7 september 2022
AvH
5 september 2022

Het was deze keer nog lekkerder! Bedankt.

Jurgen
5 september 2022

Het was weer top.

Twan
4 september 2022

Best sushi in town!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ernie
4 september 2022
Harry
4 september 2022

Was 20 minutengesprek laat vanwege drukte. Tip is om dan dit ook te laten weten dat het later komt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kessel
4 september 2022

Veel rijst weinig ingredi├źnten.

Sanne
4 september 2022

Super vers, goed op smaak en stipt op tijd

M
3 september 2022

Gewoon goede sushi. Er ontbrak iets in de bestelling maar dat is snel en netjes opgelost met een gratis drankje erbij ­čĹŹ­čĆ╗

Anoniem
31 augustus 2022
Michelle
28 augustus 2022
Seweryn
28 augustus 2022
Miranda Geelen
26 augustus 2022

Superlekker en net iets origineler dan de standaard sushi. Aanrader!

Joris
24 augustus 2022
Nancy
23 augustus 2022
Heleen
23 augustus 2022

Heeerlijk

Ton
22 augustus 2022

Eerder bezorgd dan ik had gedacht. Prima en het was echt lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
20 augustus 2022

Heerlijk gegeten

Nicole Verstegen
18 augustus 2022

Als je hier sushi eet dan is het.' Of een juweeltje over je tong piest '

Pat
8 augustus 2022

Was snel gemaakt. Viel te makkelijk uit elkaar. Rijst smaakte niet.

Fem
6 augustus 2022
TJ
2 augustus 2022

Heerlijke pokebowls en ook de mochis waren om te smullen! Bezorging top!

Silvia
30 juli 2022

Super snel en super lekker!

Sophie
30 juli 2022

Heerlijke sushi! Zeker voor herhaling vatbaar

Sylvie van Dijk
29 juli 2022

Heerlijk! ­čĹî

Jon
27 juli 2022

Eerste keer in Breda, en de recensies klopten volledig. Heerlijke pok├ębowl op voor een zacht prijsje!

Hugo
26 juli 2022

Heerlijke pokebowl zoals altijd, verse ingredi├źnten en de bezorger belde zoals afgesproken toen hij er was

TJ
21 juli 2022

Snelle bezorging, heerlijke verse pokebowls en zeker ook de mochis zijn een aanrader!!

Yvonne
20 juli 2022

Bestelling geplaatst met bezorging zsm. Nou dat was het ook. Naar buiten de aardige bezorger was het ook erg lekker. Drie verschillende sushi bowls besteld. Alledrie geweldig lekker. Voor herhaling vatbaar

van hal
20 juli 2022

ik had 3 pokebowls waarvan 1 niet de juiste ingredienten had. Jammer!

Ethan
20 juli 2022
TJ
20 juli 2022

Pokebowls waren weer om te smullen. Bedankt voor de overheerlijke mochis! Zo lekker heb ik ze nog nooit gegeten. Bezorging duurde wat langer maar het bleek super druk te zijn.

Daphne
19 juli 2022

Goed gebalanceert en erg lekker!

Rob
18 juli 2022

Zoals gewoonlijk een heerlijke poke bowl.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marnick
18 juli 2022

Zoals altijd even lekker en netjes op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Indy
16 juli 2022

Het was heerlijk zoals altijd

Sophie
15 juli 2022

Is heerlijk

Jody
15 juli 2022
TJ
12 juli 2022

Pokebowls waren heerlijk! Mochi coconut was een beetje uitgedroogd en de mochi green tea was open gescheurd en qua smaak ook minder lekker dan een goede mochi coconut, dus dat was jammer.

Brigitta
12 juli 2022

Pokebowl tonijn is echt verrukkelijk. Vooral de crispy eby topping en wasabi mayo ­čśő­čśő Aanrader!

Jurgen Vestergaard
10 juli 2022

Lekker weer

TJ
8 juli 2022

Wederom overheerlijke pokebowls! De tuna tartar was niet zo lekker. Yakatori spiesjes wel! Maar de grote verrassing was de mochi coconut! Wow, die is echt geweldig! Ga ik zeker weer bestellen en wil ook zeker een paar andere mochi smaken proberen. Yummie!

Asmae
8 juli 2022

Lekkerste pokebowls en altijd snel klaar

Bogers
7 juli 2022

Hartststikke lekker!

TJ
7 juli 2022

Snel een overheerlijke pokebowl aan de deur afgeleverd met vriendelijke bezorging!

Nancy
5 juli 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk. Pok├ębowl besteld, zo fijn dat je zelf de keuze hebt om de toppings en sauzen te kiezen.

Jurgen Vestergaard
2 juli 2022

Top ! Doorgaan zo

Jolien
1 juli 2022

Perfect op tijd, en de pokebowls zijn heerlijk. Lekkerste van Breda! Volgende keer alleen iets minder saus, of de saus apart ;)

TJ
28 juni 2022

Snelle en vriendelijke bezorging. Overheerlijke pokebowl om je vingers bij op te eten. Yummie!

marnick
27 juni 2022

Op tijd, goed gevuld en heerlijk zoals altijd. smaakte naar meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nancy Vermeulen
26 juni 2022
Joost
24 juni 2022

Complimenten aan David x Joost

TJ
21 juni 2022

Was weer een overheerlijke pokebowl. Smullen geblazen!

Grutzmacher
20 juni 2022

Was heerlijk en netjes optijd ­čĹŹ

Rob & Ingrid
20 juni 2022

Zoals gewoonlijk uitstekende kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brons Hans
19 juni 2022
TJ
18 juni 2022

Pokebowl was super! Ook de sojabonen zijn weer heerlijk. Bedankt Ohayo!

Marko
17 juni 2022
Ray
16 juni 2022
Laura
16 juni 2022

Om aan de minimale bestelwaarde te voldoen extra prote├»ne toegevoegd, maar dit was totaal niet terug te vinden in mijn pokebowl ­čśö Leek zelfs weinig voor standaard portie, niet zoals ik van jullie gewend ben!

Simone
16 juni 2022
Mirjam
13 juni 2022

H├ę├ęrlijk gegeten, aardige bediening.

Louisa
13 juni 2022

Lekker en groot

Suzy snoeren
10 juni 2022

Ze waren verrukkelijk hoeft niks te verbeteren, ze waren lekker vers niet uitgedroogd, snak naar meer­čśő­čśő­čśő

Megan
10 juni 2022

Lekkere pokebowl, altijd vers en goede sushirijst. Aanrader!

Sanne Christiaansen
7 juni 2022

Super lekker, vers, smaakvol, verzorgd en top personeel! Echte aanrader!

TJ
7 juni 2022

Ben normaal gesproken zeer tevreden over deze pokewbowls! Bestel ze zeer graag en vaak, maar vandaag smaakten de sojabonen naar een schoonmaakmiddel. Nog nooit zoiets smerigs geproefd. Heb de pokebowl weg moeten gooien.

Reactie van Ohayo Pok├ę & Sushi

Hi TJ, wat vervelend om dit te horen. Wij zijn op de hoogte van de mate waarin er besteld wordt en achten het dan ook enorm vervelend dat je de sojabonen zo hebt mogen ervaren vandaag. Wij hebben sinds vandaag gebruik gemaakt van een nieuw merk sojabonen, maar nemen jullie review serieus en stappen hierom per direct terug over op onze oude leverancier. We hebben u een mail gestuurd om u hopelijk tegemoet te kunnen komen en je zo te kunnen compenseren met het feit dat je een onprettige ervaring hebt gehad vandaag. Onze gemeende excuses. Vriendelijke groet, David

Petra
6 juni 2022

Top!

Kerstin Teunissen
6 juni 2022
P
5 juni 2022

Optijd bezorgd, mega lekker, vers en goede grote porties! Zeker nog een keer bestellen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny
5 juni 2022

Wel jammer dat de sojasaus is vergeten toe te voegen. Zijn we niet gewend

July Backx
2 juni 2022

Altijd vers en met zorg gemaakte sushi. Ook de zaak zelf is netjes , verzorgd en schoon. Aardig personeel. Wij halen hier al een aantal jaar sushi. Alleen jammer dat wij niet binnen hun bezorggebied vallen(4838), maar vind het niet erg om het zelf op te halen :)

Arno
30 mei 2022
Tessa Voesenek
28 mei 2022

De sushi is zo lekker!!! Echt top!

Iris
26 mei 2022

Heerlijk!

Nicoline
25 mei 2022
Heerts
23 mei 2022

Er was zalm met kaas besteld Nu zat dat er niet bij, wel zalm met komkommer jammer

Vicky
21 mei 2022

Kwaliteit van de sushi (en zalm!) is erg goed. Bezorging duurde wat langer dan verwacht, maar bezorger was vriendelijk.

Kees
19 mei 2022
Rops
16 mei 2022
Fam. s.
15 mei 2022

Erg goed eten, prettige service bij vragen, soms net ietsje later dan afgesproken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge van Nuenen
14 mei 2022

Ik heb weer zoals altijd heerlijke sushi op. De bestelling kwam goed op tijd met een vriendelijke bezorger

Jacco
11 mei 2022

Gewoon goed ­čĹŹ

Rob
11 mei 2022

Zoals gewoonlijk een heerlijke Poke Bowl.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TvdPut
5 mei 2022

Heerlijk gevuld met verse ingredi├źnten Crunchy chicken was nog warm op de pokebowl

Charlotte
28 april 2022
Isan
27 april 2022

Lekker en goede bezorging

Frans
26 april 2022

Heerlijke sushi! Vers en goede kwaliteit.

Marloes
23 april 2022
Dominique
23 april 2022
Inge Verdaasdonk
22 april 2022
Ronald van der Ham
19 april 2022

Alles was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
14 april 2022

Het bezorgen duurde erg lang maar het smaakte heel goed. Goede hoeveelheid! Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cristian Migliaccio
13 april 2022

really good!!!!

Rops
9 april 2022

Niet op de tijd die afgesproken was. Echter 10 minuten later. Aar ja als je een tijd aangeeft, moet er m.I. wel zijn.

Inge
4 april 2022

Sneller dan in eerste instanrie stond vermeld, stond de uiterst vriendelijke bezorger voor de deur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dols
2 april 2022

Kip was helaas koud en van slechte kwaliteit. Voorheen was het beter

Rob
28 maart 2022

Zoals gewoonlijk weer een heerlijke poke bowl.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kirsten
27 maart 2022

Erg lekker & snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T. p
27 maart 2022

altijd snel bezorgd! beste poke bowls!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E
26 maart 2022

Bestel hier altijd, en vaak ook hetzelfde. Dit x wilde mijn zusje mee proberen en ze was echt ONDER DE INDRUK VAN HOE LEKKER. Hadden alleen wel n beetje veel chilivlokken maar hey, dat is ze al vergeven :)

Ethan
25 maart 2022
B.
23 maart 2022

Super snelle bezorging en heel lekker zoals altijd!

Inge van Nuenen
20 maart 2022

heerlijke sushi, vriendelijke bezorger en het is fijn dat je een mail krijgt als de bezorger onderweg is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Geel
19 maart 2022

Heel erg vers en lekker !!!

Lieke
19 maart 2022

Naast heerlijke sushi ook erg vriendelijk personeel

Harry Rops
19 maart 2022

Bij bestelling via internet bleek verkeerde tijd te staan. Even gebeld en dit werd meteen geregeld. Keurig gedaan.

Tim
15 maart 2022

Op tijd klaar om af te halen. Altijd lekker (de tofu poke bowl).

Wouter
15 maart 2022
Lieke
14 maart 2022

Altijd toon lekkerste sashimi van Breda, bezorgen op tijd. Mijn favo om sushi te laten bezorgen.

AM
14 maart 2022
Ronald van der Ham
12 maart 2022

was wer heerlijk

Kim
10 maart 2022

Was weer heerlijk!!

Sofia
10 maart 2022

Wij vinden dit de lekkerste sushi in Breda.

Tommy michielsen
5 maart 2022

Top sushi en super gastvrij. Als je belt, geen probleem, maken ze het gewoon net even anders hoe jij het wil. Zeer klantvriendelijk

Amber
2 maart 2022

Betere tijd indicatie geven. Niet aangeven dat het op een bepaalde tijd aankomt als het pas 45 min later aankomt

Niels
1 maart 2022

Geweldige zaak

Kees
28 februari 2022

Top sushi.

Brigitte
23 februari 2022

Altijd lekker en vers! Dank je wel.

Nouk
22 februari 2022

Altijd super

Ronald van der Ham
21 februari 2022

was weer heerlijk

maussen
20 februari 2022

bestelling was niet compleet. reeds contact over geweest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.H. NAS
18 februari 2022
Irina
16 februari 2022
Ingrid
13 februari 2022

Complimenten! Heerlijk gegeten, alles vers en bij een medium pokebowl meer dan genoeg ­čśü

Jo
11 februari 2022

Netjes een mail hoe laat het eten ongeveer zou komen, rond 19:30u. Daarna een mail om 19.30u dat de bestelling onderweg was, omdat je dan verwacht dat het er snel zal zijn, duurt wachten lang, maar 25 minuten later was het er :) Eten was top!

Simone
5 februari 2022
Jan-Joost Van Dijk
3 februari 2022

Momenteel de beste sushi van Breda naar onze mening.

Ray
1 februari 2022

Superlekkere sushi weer en de bezorging was ook heel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Malika
30 januari 2022

Beste sushi/pokebowls ever!

Suzanne
29 januari 2022
Rudi van de Riet
29 januari 2022
Marloes
28 januari 2022
Fr├ęderieke
27 januari 2022

Iedere keer weer heerlijk!

Nancy
21 januari 2022

Pok├ębowls besteld, erg fijn dat je de pok├ębowl zelf samen kan stellen. Was erg lekker en veel.

Lies
19 januari 2022

Het was weer genieten van jullie heerlijke sushi. Voor ons zou het fijn zijn als deze schotel ook ineen 2persoons versie zou zijn

July Backx
18 januari 2022

Wij bestellen al best een tijdje sushi bij Ohayo. Altijd vers, met zorg bereid en kwaliteit van produkten. Wij willen niets anders meer. Wat wel jammer is , is dat wij in het buiten gebied van Breda wonen waar Ohayo niet bezorgt. Maar om zelf naar t centrum te rijden om daarna van de heerlijke sushi t genieten, dat doen wij graag. Ga zo door!!!

Ronald van der Ham
16 januari 2022

Eerste keer dat we besteld hadden , was heerlijk en mooi op tijd gebracht. Al met al top gaan vast nog een keer bestellen

Marcel Sleurink
14 januari 2022

Kwaliteit van het eten al lange tijd van uitstekende kwaliteit. Bezorging altijd op tijd.

Arno Marteijn
13 januari 2022

Snel geleverd van deze heerlijke sushi! Tot de volgende keer.

Kerstin
10 januari 2022
LvH
9 januari 2022
Dirk
8 januari 2022

Hele lekkere Sushi, snacks en zeker de Pok├ębowl.

Lonnie
8 januari 2022

Lekkere verse Sushi! Een aanrader

Anne
7 januari 2022

Heerlijke verse sushi, snelle bezorging zeker aanrader.

Kerstin Teunissen
31 december 2021
Lies O
31 december 2021

Al eerder besteld bij Ohayo. Vandaag de Ohayo deluxe box besteld. Het was heerlijk, kersvers, sommige sushiÔÇÖs nog warm en we hebben er met 3 personen van genoten. Al de sushiÔÇÖs even heerlijk maar wij zijn Superman van die met truffel.

Jennifer
30 december 2021

Lekkere pok├ębowl! De bezorging was aan de late kant, maar in totaal een kwartier dus geen groot probleem. De pok├ębowl zelf was lekker, wat mij betreft had er iets minder rijst en iets meer topping op gemogen. Ik weet niet zo goed wat de guacemolescoop (of die met tonijn) inhield en heb die niet teruggezien in de bowl, maar dat kan ook komen door het feit dat ik al 2 x avocado erin had zitten!

v Ginhoven
27 december 2021

Erg lekker, krokant, vers, netjes verpakt

Rene
27 december 2021

Voor ons de beste sushi van Breda

Narjolein
25 december 2021

Het eten kwam mooi op tijd en het was heerlijk. Volgende keer zeker weer!

Marian
24 december 2021

Beste sushi van breda ook van de de Pok├ębowls

Ed
23 december 2021

Het verhaal wordt eentonig; het eten ook! Het is altijd goed verzorgd, keurig op tijd en heerlijk!

Jolanda B
19 december 2021

Heerlijke verse sushi & ruime keuzemenu, we hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mohamed daoudi
19 december 2021

Zoals altijd SUPER LEKKER

Charlotte
18 december 2021

Snel geleverd, goede portie en lekkerrr

Kees
18 december 2021

Enorm lekkere sushi en snel geleverd! Top!!

Elize van Wensen
17 december 2021

Heerlijke pokebowl gegeten echt een aanrader

Lieke
16 december 2021

Zoals altijd op tijd, heerlijk en super van kwaliteit!

van Geel
13 december 2021

Zeer goed. Voor herhaling vatbaar!

TJ
8 december 2021

Overheerlijke pokebowl!!!

KE
3 december 2021
Rob & Ingrid
29 november 2021

Zoals gewoonlijk weer een heerlijke poke bowl en zalige ­čŹú en niet te vergeten een super vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liesje
27 november 2021

Heerlijk, snel kunnen opgehalen. onze verwachtimg overtroffen. Leuke schaaltjes en het ziet er leuk uit. Ook de locatie is top.

Jet
25 november 2021

Heerlijke sushi.

Mohamed d
22 november 2021

Zoals altijd SUPER!!!!!!

Evelien
21 november 2021

Makkelijk te bestellen. Veel keuze. En lekker. Door de mailtjes weet je precies wanner de bezorger komt.

Cristian
20 november 2021

allemaal heel goed, gefeliciteerd

Jack Luijten
20 november 2021

De kwaliteit was geweldig en we hebben genoten. En keurig op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger ­čĹŹ

Marloes
19 november 2021
Elvira
19 november 2021
Eline
13 november 2021

Super snel bij afhalen, vriendelijke mensen en de pok├ę bowls waren erg lekker.

Patricia Rommens
7 november 2021

Echt geweldige sushi!

Yanka van Veldhoven
4 november 2021

Wederom een heerlijke pokebowl gegeten!

Anoniem
3 november 2021

Heerlijk gegeten

Henny
2 november 2021

Bezorger was deel bestelling, Spring roll, vergeten. Zijn nabezorgd maar jammer genoeg minder dan lauwwarm. Sushi als vanouds heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KE
2 november 2021
Mathilda Verstraete
1 november 2021

Dank je wel. Heerlijk genoten

jose
31 oktober 2021

Lekkere sushi, op tijd klaar om af te halen

Bren
29 oktober 2021

Lekkerste Pok├ę bowl in Breda, super vers en grote portie.

Ke
29 oktober 2021
B
24 oktober 2021

Super lekkere sushi! Alles netjes verpakt en op tijd bezorgd.

Cristian Migliaccio
23 oktober 2021

allemaal heel goed, prestaties !!!

Sam
23 oktober 2021

De sushi was heerlijk (de Luxe schotel). Helaas werd het geleverd zonder sojasaus en wasabi. Vergeten?

Nienke
23 oktober 2021

Prima sushi, geen fantastische kwaliteit of rolls.

Kortland
19 oktober 2021

De flambe zalm was perfect!!!!! Bedankt! Echt heerlijk gegeten weer, altijd goed!

Iris
18 oktober 2021

Bezorgtijd stond op 19:10 en werd om 19:35 bezorgdÔÇŽ duurde erg lang. Wel echt superrr lekker gegeten!!! Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arpi
17 oktober 2021

Echt heerlijk, stuk voor stuk! Bedankt weer. Blijf zo doorgaan!

Sam
17 oktober 2021

Al vaak pokebowls besteld bij Ohayo. Altijd super vers, lekker en op tijd!

Rob
10 oktober 2021

Weer een heerlijke poke bowl en even zo lekkere sushi gehad. Goede bezorger, netjes en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ed
3 oktober 2021
Sandra
1 oktober 2021
Sanne
30 september 2021

Heerlijke sushi en precies op de aangegeven tijd bezorgd­čśü

Bianca Verhoef
28 september 2021

Buitengewoon. Op aanraden van iemand anders op jullie gewezen. In het web van zoveel leveranciers zijn jullie uitmuntend!!!

Bianca Verhoef
24 september 2021

Heerlijke sushi, super vers en goede kwaliteit. Genoten!!!

Suus Ossenblok
20 september 2021
Amy
18 september 2021

Altijd goed, altijd lekker!

Floor
17 september 2021
Lara
15 september 2021

Erg van genotenÔŁĄ´ŞĆ, heerlijk eten­čÖé

Anne Zwaal-Segeren
12 september 2021

Bezorgen was prima versheid niet wat ik gewend ben van jullie helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees
9 september 2021

Prima kwaliteit van de poke bowl. Bezorging correct

Vi
6 september 2021
Martijn
4 september 2021

Heerlijke Pok├ę Bowls bereid met verse ingredi├źnten. Als ik geen zin heb om te koken is dit een heel goed alternatief!

Iwan
4 september 2021

Yaketori sat├ę helaas te koud/afgekoeld. Poke bowl was heerlijk.

Debbie
30 augustus 2021

Snelle bezorging, heerlijke sushi! De vulcano rollen besteld, spicy maar echt heel lekker!

Jacqueline Geerts
29 augustus 2021

Ik had maki met komkommer erin Dit was verkeerd, moest kani of zo iets zijn Wel jammer, maar heb het zo gelaten Wel teveel betaald ­čśę

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karen
29 augustus 2021

De lekkerste pokebowls van Breda kun je hier bestellen-ingredienten zijn supervers en smakelijk, bestellen is makkelijk en de bezorgers vriendelijk en correct!

Kelly
27 augustus 2021

Snel en echte sushi!

Erik
26 augustus 2021

Ook deze keer was het weer super. Een aanrader!!

Ursula
26 augustus 2021

Vers en gewoon heel lekker.

Kees
24 augustus 2021

Complimenten voor de perfecte pokebowl. Lekkere verse ingredi├źnten. Zo wordt thuis eten een belevenis. Ook de bezorging was goed, zelfs een beetje te vroeg.

Manouk
24 augustus 2021
Fam
22 augustus 2021

Gewoonweg top! Lekker, zowel de sushi als de pok├ę bowls, exact zoals besteld en perfect op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Grutzmacher
17 augustus 2021
Dreke
15 augustus 2021

Was weer fantastisch. Klasse sushi en heerlijk vers. Ook personeel aan de telefoon heel erg behulpzaam. Wij bestellen voortaan alleen nog maar Sushi bij Ohayo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schaeffer
13 augustus 2021

Verkeerde pokebowls gekregen. Waarschijnlijk na wijziging en een delete van de oude. De oude ontvangen.

Remco
10 augustus 2021

Zeer smakelijke pok├ębowls. Goede ingredi├źnten. Netjes op tijd bezorgd.

Ed
8 augustus 2021

Keurig op het afgesproken moment geleverd. Voor een groot gezelschap van alles besteld. Het was grandioos!

Agie
7 augustus 2021

Super lekker en vers ! Absoluut een aanrader :-) bovendien enorm snel geleverd

John
5 augustus 2021

Bestelling gedaan, helaas half uurtje te laat. Pluspunt hierbij is wel, dat men netjes belde om de vertraging door te geven, waarbij ze tevens een gratis drankje naar keuze aanboden. Sushi zelf is gewoon prima.

Rian
4 augustus 2021

Heerlijke pok├ę bowls, al meerdere keren besteld, altijd even goed. Een echte aanrader!!!

Stephanie
1 augustus 2021

Lekker!!

  • <